Sørkedalsveien 10 Mesanin

Adresse

Sørkedalsveien 10

Byggherre

Bawid AS / B A Wahl Invest AS.

Areal

640m2 ny mesanin i eksisterende atrium

Byggeår

Under prosjektering.

Beskrivelse av prosjektet

Sørkedalsveien 10 er på totalt 31 090 m2. + 2 etasjer med innendørs parkeringsanlegg.
Det er hovedsaklig kontorlokaler men også kjøpesenter i bygget med blant annet stor Meny butikk, apotek og vinmonopol. Eiendommen har sentral beliggenhet
på majorstuen.


Oppgaven beso i å etablere en 640m2 ny mesanin i byggets atrium.

Mesaninen er nøye bearbeidet for en plassering over eksisterende MENY butikk og samtidig rykket ut fra atriummets fasader for å skape avstand til omkringliggende kontorer. Butikkinnredningen gis en høyde som skaper en visuell barriere mellom kontorarbeidsplasser og senterets kunder samtidig som dagslys og utsikt fra kontorene beholdes.

Sirkulasjon:

Mesaninen har en rulletrapp i hvert hjørne av mesaninen som gir et ovalt sirkulasjonsmønster som fører kundene i en sirkel runt og gir eksponering og aktiverer både eksisterende og nye butikker.

Glasstak:
Over mesaninen er det prosjektert for en fullklimatisert flat takkonstruksjon med 40% bolte-innfestet glass med 3 graders fall for avrenning. I det ytre glasset etableres en varmefilm for snøsmelting. For isolasjon er det prosjektert 60% isolert tett tak for å kunne holde ett jevnt inneklima med en romtemperatur på 20 grader i butikkene.

Varemottak:
Varemottaket er etablert i bakkant så vi ikke bryter kundesirkulasjonen med varer og avfall inn og ut av bygget.